Hirdetés
. Hirdetés

Munkára fogja a ZENworks a mobilodat

|

Egyre többen használnak saját mobilt és táblát a cégnél, itt egy új eszköz a biztonságos integrálásra.

Hirdetés

Van ahol ma is tilos saját mobiltelefont használni a munkához, mert nem tudják idegen eszközök beillesztését biztonságosan megoldani. Nem is gondolnánk, hogy mennyi gondot okozunk a rendszergazdának azzal, hogy táblagépen kezeljük a vállalati CRM rendszert vagy rátöltünk egy-két bizalmas dokumentumot az okostelefonra, hogy út közben olvasgathassuk. Csakhogy senki nem szeret magánál két zsebzsibbasztó méretű telefont hordani, egyet a cégnek és egyet magának, ezért – azoknál a cégeknél, ahol ezt tolerálják – egyre népszerűbb a saját eszköz vállalati használata.

 

 

 

A Computerworld.hu most számolt be az új Novell ZENworks Mobile Management megjelenéséről, amivel a Novell olyan eszközt igyekszik a cégek kezébe adni, amivel megspórolhatják az eszközvásárlást és kiküszöbölhetik a leggyengébb láncszem, az ember könnyelműségét. Hogy pontosan mely rendszereken és mit tarthatnak kezükben a rendszergazdák (jut eszünkbe, holnap ünnepeljük a rendszergazdákat a sysAdminDay-en!), azt a cikkből megtudhatjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.