Hirdetés
. Hirdetés

Műveletek gyors elérése a Windows 10-ben

|

A műveletközpontban található Gyorsműveletek menü több, gyakran használt szolgáltatáshoz kínál közvetlen hozzáférést.

Hirdetés

Hirdetés

A Gyorsműveletek menü megjelenítéséhez kattintson a tálca jobb szélén található Műveletközpont ikonon, amely úgy néz ki, mint egy csevegést tartalmazó buborék. Itt nem kell mást tennie, mint kattintani a kívánt szolgáltatáson, beállítási lehetőségen.

A Gyorsműveletek menü testre szabásához kattintson a Start gombon, majd a Gépház ikonon, és indítsa el a Rendszer modult. Itt menjen az Értesítések és műveletek lapra, és kattinson a Gyorsműveletek szerkesztése hivatkozáson. A megjelenő ablakban lehetősége van törölni a nem kívánt szolgáltatásokat, illetve újakat felvenni a listára. A szerkesztést a Kész gombra kattintással fejezheti be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.