Hirdetés
. Hirdetés

Nagy bejelentés a Microsofttól a Windows frissítésével kapcsolatban

|

Igen rövid idő alatt telepítődnek majd a funkciófrissítések, igaz, egyelőre csak a Windows 10X alatt.

Hirdetés

Hirdetés

A szoftvergyártó óriás 365 Developer Day rendezvényén jelentette be, hogy a funkciófrissítéseket pár másodperc alatt telepíthetővé teszi, azonban az ígéret egyelőre csak a Microsoft ősszel megjelenő Windows 10X operációs rendszerére vonatkozik, amelyet a kétképernyős, kihajtható eszközökön való futtatásra szánnak.

Vagyis a Windows 10X merőben másképp fogja kezelni a frissítéseket, mint a jelenleg használatos Windows 10. Először letölti a frissítéseket, majd egy offline partíciót használ a szükséges fájlok telepítésére, mielőtt újraindítja az eszközt. Amikor a felhasználó újraindítja a rendszert, a Windows 10X migrálja a szükséges információkat az új partícióba és aktiválja azt az újraindításhoz. Az egész folyamat kevesebb mint 90 másodpercet vesz igénybe, állítja a Microsoft.

A nagy kérdés, hogy alkalmazni fogja-e ezt a megközelítést a szofvergyártó a Windows 10-nél is valamikor a jövőben?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.