Hirdetés
. Hirdetés

Nagy dobásra készül a Samsung

|

Már az április 21-i megjelenés előtt 1 millió Galaxy S8 okostelefont el akar adni a koreai gyártó.

Hirdetés

Jó úton halad a kitűzött cél felé a Samsung: sajtótájékoztatón jelentették be, hogy csak Dél-Koreában már 728 ezer előrendelést adtak le a vásárlók a Galaxy S8 és Galaxy S8+ mobilokra, több mint egy héttel a hivatalos megjelenés előtt. Arról nem szolgáltattak információt a cég képviselői, hogy az Egyesült Államokban hány készüléket foglaltak már le a türelmetlen vevők, csak annyit mondtak, hogy az előrendelések száma meghaladja az előd Galaxy S7-ét. A Samsung mindent megtett annak érdekében, hogy új mobilja jó startot vegyen azt követően, hogy a Galaxy Note csúfos véget ért tűzveszélyes akkumulátora miatt.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.