Hirdetés
. Hirdetés

Nagy fogást csinált a Facebook

|

Megvette a Giphyt az Instagramhoz.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook bejelentette, hogy felvásárolja a népszerű GIF generátor weboldal készítőjét, a Giphyt. A pénzügyi részleteket nem hozták nyilvánosságra, de szakértők 400 millió dollárosra becsülik az üzletet.

A Facebook azt tervezi, hogy az Instagramba építi be a Giphyt, és ezáltal a felhasználók egyszerűbben tudnak majd GIF-eket és más kiegészítőket készíteni üzeneteikhez és történeteikhez. A Giphy a tervek szerint megőrzi márkáját, GIF adatbázisa és API-jai nyitottak és elérhetőek maradnak egy szélesebb ökoszisztéma számára.

Az üzlet kapcsán Vishal Shah termékigazgató elárulta, hogy a Giphy forgalmának ötven százaléka már most is a Facebook-appcsaládjából származik, ennek a forgalomnak a fele pedig magához az Instagramhoz köthető.

A Facebook a technológia fejlesztését ígéri, a Giphy pedig tovább működteti könyvtárát, és továbbra is megmarad az a lehetőségünk, hogy GIF-eket töltsünk fel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.