Hirdetés
. Hirdetés

Nagy koppanás lesz az őszi Windows 10

|

Legalábbis azoknak, akik látványos újdonságokat várnak tőle.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft Windows 10 operációs rendszerének frissítési naptára évi két fontos kiadást tartalmaz: az egyik tavasszal jelenik meg, a másik ősszel.

Ezen belül az utóbbi időben az a rendszer alakult ki, hogy a tavaszi kiadásba kerülnek a lényeges újdonságok, az őszibe a kisebb, technikai jellegű módosítások.

A 2019. novemberi frissítés például alig volt több, mint egy szervízcsomag: az új szolgáltatásokat nagyítóval kellett keresni benne, és úgy fest, hogy idén is ez a fejlesztői gyakorlat folytatódik.

Ez azt jelenti, hogy a májusi, 2004-es verziószámot viselő Windows 10-kiadás megjelenése után a novemberben várható következő frissítés igen visszafogottan bánik majd a látványos újdonságokkal, és inkább az általános felhasználói tapasztalaton igyekszik javítani.

Bár ez a fontolva haladás sok felhasználó számára kiábrándító lehet, a Microsoft szempontjából van benne ráció, és felkészülhetünk rá, hogy a cég a jövőben is ehhez tartja magát. Vagyis tavasszal kapjuk a fontos új elemeket, és ősszel a működést zökkenőmentesebbé tevő javításokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.