Hirdetés
. Hirdetés

Nagy újítás jön az Android-mobilokra

|

Zökkenőmentessé teszi a mobil operációs rendszer frissítését egy új módszer.

Hirdetés

Hirdetés

Egyszerűsíteni kívánja a Google az okostelefonok frissítését egy új funkcióval, amely észrevétlenül telepíti a frissítéseket a háttérben. A Seamless Updates nevű szolgáltatás várhatóan az Android következő változatában, az Android 11-ben, más néven Android R-ben jelenik meg.

A megoldás lényege, hogy a telefonon két partíciót hoznak létre, amelyek közül a mobil csak az egyiket használja, a másik inaktív marad. Amikor az operációs rendszer frissítődik, a frissítés az inaktív partícióba töltődik le, miközben az eszköz normál módon működik az aktív partícióban lévő változatot használva.

Mihelyt megtörtént az új verzió letöltése és telepítése, a mobil zökkenőmentesen újraindul a második partícióról, a frissített rendszert futtatva. Ha a frissítés működésében problémák merülnek fel, egyszerűen át lehet térni a régi változatra. A módszernek köszönhetően a teljes szoftverfrissítés pár másodperc alatt végrehajtható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.