Hirdetés
. Hirdetés

Nagy változások jönnek a Gmailben

|

Sajtóértesülések szerint a Google a népszerű levelező áttervezett változatán dolgozik, amely a megújított dizájn mellett új funkciókat is tartalmaz majd.

Hirdetés

Mindez abból az e-mailből derült ki, amelyet a keresőkirály a G Suite ügyfeleknek küldött.

Hirdetés

A Naptár közvetlenül elérhető lesz a Gmail felületéről, és lehetőség lesz az emailek "altatására", így azok órákkal vagy napokkal később újra feltűnnek a beérkező levelek mappájában. A módszerrel eltüntethetjük a mappából azokat az emaileket, amelyekre nem tudunk azonnal reagálni, hogy aztán később válaszoljunk rájuk.

Egy másik újdonság, hogy az iPhone-os és androidos Gmail appban megismert automatikus okos válaszok elérhetővé válnak a webes változatban is. Dolgozik a Google azon is, hogy a levelezés számítógépen való tárolása révén az emailek offline is hozzáférhetőek legyenek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.