Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon durva lesz a Huawei P40

|

Bár a P sorozat újdonságai csak tavaszra várhatók, a kiszivárogtatások jóvoltából máris elég sok tudható az új modellekről.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei 2019 elején mutatta be legújabb P sorozatú csúcsmodelljeit, a Huawei P30-at és a P30 Prót, és bár még több hónap van hátra a következő generáció, a P40 megjelenéséig (a beavatottak ezt március környékére várják), a pletykák és kiszivárogtatások alapján máris elég pontos képet alkothatunk a két új csúcsragadozóról.

A hírek szerint a Huawei P40 Pro a Mate 30 Pro legömbölyített élű Horizon kijelzőjét kapja, a P40 egy lapos OLED kijelzőt.

Ami a kamerát illeti, a P40 sorozat a Mate 30 Pro kameratechnikáját veszi át,  és a Huawei P40 Pro a pletykák szerint elől két, hátul öt kamerát kap.

A 4G és 5G változatok a Huawei legerősebb processzorait, a Kirin 990-et és a Kirin 990 5G-t használják majd.

A Huawei P40 egy 6/128gigabájtos alapverzióról indul, de a P40 és a P40 Pro is kijön 8 gigabájtos RAM-mal is. Elképzelhető, hogy a legújabb trendeknek megfelelően lesz egy 12 gigás változat is, de ez még nem biztos.

Végül az operációs rendszer: jelenleg az látszik a legvalószínűbbnek, hogy a Huaweinek sikerül megállapodnia a Google-lal, és az Android 10 fut majd a rendszeren.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.