Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon jó hír a Gmail-használóknak

|

A népszerű levelezőszolgáltatás egyre hatékonyabb spamszűrője megkíméli a felhasználókat a kéretlen üzenetektől.

Hirdetés

Hirdetés

A Google saját gépi tanulásra szakosodott csapata segített még hatékonyabbá tenni a népszerű Gmail online levelezőszolgáltatás spamszűrőjét. A fejlesztés eredményeképpen minden egyes nap további 100 millió spamüzenet von ki a forgalomból a felturbózott technológia.

Ez a szám önmagában még nem sokat mond a szűrés hatékonyságáról. lévén, hogy a Gmail aktív felhasználóinak a száma meghaladja a másfél milliárdot. Azonban a Google azt állítja, hogy a levelezőszolgáltatás szűrője immár a spam e-mailek 99,9 százalékát blokkolja, és a keresőkirály szerint ilyen arány mellett nagy eredmény erlérni további 100 millió spamüzenet kiszűrését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.