Hirdetés
. Hirdetés

Nagyot álmodott 2018-ra az Apple

|

A cég idén eladási rekordot vár az iPhone-októl.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy tervei vannak 2018-ra Apple-nek: annyi iPhone-t akar eladni, mint idáig még soha.

Hogy ki tudja elégíteni a remélt hatalmas keresletet, a Digitimes értesülései szerint 250-270 millió kijelző panelt készül beszerezni a különböző iPhone modellekhez, és ha az összes legyártott darabon sikerül is túladni, akkor az eredmény lényegesen meghaladja a tavalyi 216 milliós, és a 2015-ös, rekordot jelentő 231 milliós eladási számot.

A forrás szerint az Apple 130 millió OLED képernyőt vásárol idén, ebből 80 milliót az iPhone X-hez hoz, és egy továbbfejlesztett modellhez, amelynek megjelenése ősszel várható. 50 millió 5,6 hüvelykes OLED panel beszerzéséről is szólnak hírek, ezeket egy olcsóbb modellben akarja használni az Apple.

Az Apple következő generációs iPhone terméksora ősszel jelenhet meg, de pletykák szerint egy 4 hüvelykes iPhone SE már valamikor tavasszal piacra kerülhet.

Ezt a hírt egyelőre még nem erősítették meg, de a bennfentesek szerint egy második generációs iPhone SE ötlete tényleg nem idegen az Apple döntéshozóitól.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.