Hirdetés
. Hirdetés

Nagyot villant a Huawei új csúcsmobilja

|

A P20 három hátsó kamerát kap.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei nemrég jelentette be a Mate P10 Pro mobilt, és máris egy újabb bejelentésre készül. Erre Párizsban kerül sor március 27-én, és középpontjában az új P20 áll.

Ha igaz a hír, ez lesz az első olyan komoly okostelefon, amelyet háromlencsés hátsó kamerarendszerrel látnak el. Már régóta pletykálnak róla, hogy a P20-be ilyen kamerarendszert tervez a gyártó, és úgy tűnik, hogy van alapja a híreszteléseknek.

A Huawei állítólag három új eszközt mutat be a nagy eseményen: a P20-at, a P20 Lite-ot és a P20 Plust.

Egyelőre nem tudni, hogy mindhárom tartalmazza-e a különleges kamerarendszert, és az sem világos, mire fogja használni Huawei a három kamerát. A kétkamerás rendszereknél az egyik lencse általában fekete-fehér, a másik színes, vagy az egyik szabványos, a másik teleobjektív.

Decemberben kiszivárgott, hogy az új P-sorozat 40 megapixeles állóképeket fog tudni 5x zommal. Manapság azonban pusztán specifikációkkal nehéz kiugrani a mezőnyből: egy harmadik kamera tényleg ütősebb érv lehet a Huawei új modelljei mellett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.