Hirdetés
. Hirdetés

Nagyszabású tudományos konferencia a BME szakkollégiumában

|

Botnetről, mobil kártevőkről, fúziós erőművekről és több izgalmas témáról tartanak előadásokat a BME konferenciáján.

Hirdetés

Április 16-án rendezi meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Simonyi Károly Szakkollégiuma tízedik, jubileumi konferenciáját, ahol a látogatók mindent megtudhatnak a fúziós erőművekről, a legújabb járműipari fejlesztésekről, de a manapság egyre nagyobb veszélyt jelentő botnetről, vagy akár az atomi méretekben megtervezett különleges anyagról, az úgy nevezett Grafénról is.

Magyarország egyik legnagyobb, az egyetemi hallgatók által szervezett éves tudományos rendezvényén a villamosmérnöki és informatikai szakma jeles kutatói és fejlesztői, cégei tartanak előadásokat és bemutatókat a legújabb technikai vívmányokról, míg a diákok workshop jellegű előadásokban mutatják be kutatásuk, munkájuk projektjeit, többek közt azt, hogyan lehet egyetlen távirányítóval vezérelni az összes elektronikus eszközünket, illetve miként lehet néhány karakterből nyelvet azonosítani.

Oláh Ákos, a BME Simonyi Károly Szakkollégiumának HR vezetője, a konferencia sajtófelelőse az MTI-nek elmondta, hogy az április 16-ra szervezett rendezvényen a számítógépes nyelvészetről, a mobildesignról, és az elektronikai módszerekről a hallgatók tartanak előadásokat, bemutatókat, míg a szakma legnagyobb fejlesztő cégei, az NI, a NavNGo, a Prezi, és a világ harmadik legnagyobb repülőgépgyártója, az Embraer ismerteti legújabb eredményeit.

 

Az első 500 regisztrált résztvevő konferencia csomagot kap a helyszínen, illetve a regisztrált résztvevők között egy több mint 100 ezer forint értékű SMART Monitoris kisorsolásra kerül. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.