Hirdetés
. Hirdetés

Napi 1 milliárd fájl kerül a Dropboxra

|

A felhő-alapú tárhelyet ma már 500 millió készülékkel használjuk.

Hirdetés

Drew Houston, a Dropbox ügyvezetője az idei Mobile World Congress-en jelentette be azt, hogy a felhő-alapú tárhelyszolgáltatásra az emberek immáron naponta 1 milliárd fájlt mentenek el. Ezen felül a vállalat 100 millió felhasználója összesen 500 millió eszközzel használja a Dropboxot, amely jelentős növekedést jelent a 2007-ben alapult vállalat számára.

A Dropbox indulásakor még csak PC-k közötti adatokat tudott szinkronizálni, ma azonban már a különböző platformok és készülékek közötti távolságot is képes áthidalni. Az adattárolást elősegítendő a szolgáltatás olyan extrákkal bővült, mint például a képnézegető vagy az automatikus fotófeltöltés telefonokról. 

Houston igyekezett meggyőzni a gyártókat és mobilszolgáltatókat a velük való együttműködésről, és többek között családi csomagot is emlegetett, amely összehozhatná a számlán túl is a családtagokat. A vállalat azt várja, hogy a felhasználók az idei évben újabb 150 millió eszközt (Pc-t, tabletet, okostelefont) hoznak be a Dropbox táborába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.