Hirdetés
. Hirdetés

Négy éves gyerek kezében gyulladt ki egy Samsung mobil

|

Ezúttal egy Galaxy J7. Ez már a második eset ezzel a modellel.

Hirdetés

Alig tápászkodott fel a Samsung a Galaxy Note 7 féle botrányból, most úgy tűnik, újra kezdődik a kálváriája. Ezúttal Pakisztánban történt baleset egy Samsung mobillal, konkrétan egy 2016-os Galaxy J7-tel, ami egy négy éves gyerek kezében robbant fel.

A kisfiú a "My Talking Tom" nevű játékot játszotta édesanyja mobilján, mikor az eszköz kigyulladt. Nem sérült meg senki, de persze mindenki  halálra rémült.

A dologban az a legrémisztőbb, hogy ez már a második ilyen típusú baleset a Samsung Galaxy J-vel: az előző tavaly novemberben történt, és szintén kisgyerek volt az áldozat. A gyerek időben eldobta a füstölő mobilt, mielőtt lángra lobbant volna, így akkor sem történt személyi sérülés.

A Samsung szokásához híven most sem adott ki közleményt az esettel kapcsolatban, és valószínűleg a későbbiekben se számíthatunk többre általánosságoknál. Az eset tanúsága mindenesetre az, hogy töltés közben lehetőleg ne hagyjuk felügyelet nélkül a mobilt, és ha nem muszáj, ne engedjünk kisgyerekeket játszani vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.