Hirdetés
. Hirdetés

Nehéz elhinni, de új Windows Phone érkezik!

|

A Kickstarteren most kalapozzák össze rá a pénzt.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a Microsoft felhagy a Windows 10 Mobile fejlesztésével, és a hibajavításokon kívül nem foglalkozik vele többé, a Trekstor kedvét ez sem vette el a platformtól.

A cég az IFA 2017-en korábban bejelentett WinPhone 5.0 mobilból most tömeggyártást tervez, aminek a megtámogatására kampányt indított a Kickstarteren.

A megcélzott összeg félmillió euró, ami optimista célkitűzés, de nem elérhetetlen. Aki idejekorán beszáll, már 209 euróért egy WinPhone 5.0 boldog tulajdonosa lehet.

A WinPhone 5.0

Mit kap ennyi pénzért? A mobil öt hüvelykes, 1270x720 képpontos felbontású IPS megjelenítőjét Gorilla Glass 3 védi, ami két generációval van lemaradva a legmenőbb okostelefonok megoldásától.  Processzora egy középkategóriás Qualcomm Snapdragon 617, amelyhez 3 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárterület társul. A kamerája 13 megapixeles, és telepe legalább 24 órás üzemidőt biztosít.

A Windows mobilok megszállott rajongóinak nyilván szívmelengető a cég elszántsága, de a platform jelenlegi állapotát figyelembe véve aligha valószínű, hogy az új mobil átütő sikert aratna.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.