Hirdetés
. Hirdetés

Nem kell a pokol!

|

Senki sem vásárolta meg a poklot, legalábbis a múlt héten pénteken tartott árverésen. Pontosabban senki sem érdeklődött a webcíme iránt.

Hirdetés

Többszáz egyéb webcímmel egyetemben árverésre került a Hell.com is a múlt héten pénteken az Egyesült Államokban tartott aukción. A tulajdonos, Seevast tulajdonában lévő moniker.com egymillió amerikai dolláros minimálárat határozott meg az inkriminált címért, bízva abban, hogy az idén korábban már nagyjából 12 millióért elkelt Sex.comhoz hasonlóan majd valaki magas árat lesz hajlandó érte kifizetni. Ám a licitek nem érték el ezt az összeget.

Nem ez az első eset, hogy megpróbálják áruba bocsátani a Hell.comot. A még 2000-ben tartott aukción 8 millió amerikai dollárt kértek érte. A Hell.comot a BAT Flli LLC csoport megbízásából próbálták meg értékesíteni, melynek alapítója, Kenneth Aronson a különleges nevet még 1995-ben regisztráltatta.

Ugyanezen az aukción azonban más érdekes domainnevek új gazdára leltek. A Cameras.com 1,5 millióért, a Sexeducation.com 120 000-ért, a Babies.net 26 000-ért, a SumoWrestling.com (SumoBirkózás.com) 11 800 amerikai dollárért kelt el. Az újdonságnak számító .mobi kiterjesztésű domainnevek közül a Flowers.mobi (Virágok.mobi) 200 000 dollárt, míg a Fun.mobi (Vidámság, vagy Szórakozás.mobi) 100 000 dollárt fialt. Ellenben nem kelt el a SpinalCord.com (Gerincagy.com), a MeetGirls.com (TalálkozzLányokkal.com) vagy a MiamiSingles.com (MiamiSzinglik.com) sem.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.