Hirdetés
. Hirdetés

Nem kellenek az újrafutózott iPhone-ok

|

India visszautasította az Apple azon kezdeményezését, hogy felújított iPhone okostelefonokat áruljon az országban, amelytől gyors helyi forgalomnövekedést vártak.

Hirdetés

Egy korábbi javaslatot már tavaly is elvetett az indiai környezetvédelmi minisztérium attól tartva, hogy a régebbi telefonokat rövidesen kidobják, ami jelentősen megnöveli az e-szemét mennyiségét. A vállalat eladásainak a növekedése lelassult Kínában, így az almás cég a hasonlóan hatalmas méretű indiai piactól reméli a növekedési pályára való visszatérést. Az Apple mindössze három százalékos piaci részesedéssel rendelkezett a tavalyi év negyedik negyedévében Indiában az IDC adatai szerint. A mobiltelefon-piacot a Samsung vezeti 27 százalékos részesedéssel.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.