Hirdetés
. Hirdetés

Német roham a kedvezményes Windows 7-ért

|

Egy nap alatt elkapkodták Németországban a kedvezményes Windows 7 előrendeléseket. A Microsoft Store nem bírta a rohamot.

Hirdetés

Habár csak tegnap kezdődött Németországban a Windows 7 kedvezményes előértékesítési akciója (Windows 7 pre-order discount program), az egy nap alatt véget is ért. Az ország felhasználók ugyanis megrohamozták a kedvezményt kínáló Amazon és a Microsoft Store német oldalait, és pillanatok alatt elkapkodták a leárazott operációs rendszereket. Miközben az hivatalosan augusztus 9-ig tartott volna. A roham nagyságára jellemző, hogy a Microsoft Store oldala nem tudta kiszolgálni a sok kérést, így egy hosszabb időre elérhetetlenné vált.

 

win7doboz.jpg


A kedvezményes előértékesítési akción belül a Windows 7 Home Premium E és Professional E jelentős kedvezménnyel volt elérhető. Előbbi esetében az árat 119,99 euróról (32.800 forint) 49,99 euróra (13.650 forint) csökkentették. Míg a Windows 7 Professional 285 euró (77.830 forint) helyett csak 109,99 euróba (30 ezer forint) került.

Érdekesség, hogy az Egyesült Államokban is futott hasonló akció, ahol a kiírt periódus végéig - július 11-ig - elég volt a kedvezményes akcióra szánt készlet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.