Hirdetés
. Hirdetés

Nemsokára megszűnhet egy klasszikus Windows 10 szolgáltatás

|

Épp itt az ideje annak, hogy az ódivatú Vezérlőpult funkciói átkerüljenek a Gépházba.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 egyik furcsasága, hogy a régebbi Windows-változatokból megörökölt régi vágású párbeszédablakok is megtalálhatók benne, sőt egyes beállításokat továbbra is csak ezekben lehet megvalósítanai, nem pedig a kifejezetten a rendszer konfigurálására létrehozott, új dizájnú Gépházban.

A Microsoft már régóta szeretné átvinni a Vezérlőpult összes beállítási lehetőségét a Gépház alkalmazásba, ez a folyamat azonban csigalassúsággal halad, közel öt év sem volt elegendő hozzá.

Rafael Rivera Twitter posztjában ír az 19587-es buildben tett felfedezéséről, mely szerint úgy tűnik, hogy nemsokára megszűnhet a Vezérlőpult, mivel annak nagy részét a Microsoft átköltöztette Gépházba.

A Windows 10 következő, 2004-es verziószámú változata most tavasszal esedékes, de egyelőre nem világos, hogy ez küldi-e majd nyugdíjba a Vezérlőpultot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.