Hirdetés
. Hirdetés

Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Konferencia

|

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) 2014. október 9-10-én rendezi meg a közlekedési és logisztikai szakma egyik legkiemelkedőbb és legpatinásabb éves rendezvényét a 27. Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Konferenciát.

Hirdetés

Az eseményen a kormányzat előadóként tájékoztatást nyújt a logisztikai szektorral kapcsolatos hazai és külgazdasági kormányzati tervekről, a határokon átnyúló logisztikai fejlesztésekről és együttműködési elképzelésekről. Többek között a Záhony-térség stratégiai jelentőségéről és fejlesztési lehetőségeiről, illetve a 2014-2020-as európai uniós költségvetési ciklus kapcsán a magyar közlekedéspolitika súlyponti kérdéseiről.

Hirdetés

A konferencia szervezője az MLSZKSZ a hazai logisztikai és közlekedési szakma egyik meghatározó szövetsége, amely a magyar logisztikai szolgáltató központok közel 90 százalékát fogja össze, jelenleg 60 szervezet a tagja és az általuk képviselt nemzetgazdasági erő a 2013. évi árbevételek alapján a 1100 milliárd forintot is meghaladja.

A MLSZKSZ 2002 óta szervezője a Konferenciának, amely alkalmat teremt a logisztikai szektor szereplői számára, hogy erősítsék szakmai kapcsolataikat, párbeszédet folytassanak egymással, valamint új ismereteket szerezzenek.

 

Amennyiben a Konferencia programja felkeltette az érdeklődését kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervező MLSZKSZ-szel.

Töltse le a regisztrációs űrlapot >>>.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.