Hirdetés
. Hirdetés

NETGEAR a ReadyNAS 3200 - 24 terabájtnyi hálózati tárolókapacitás

|

Megfizethető, de nagy adatsűrűségű hálózati tárolóeszközt kínál a NETGEAR

Hirdetés

 

Ma jelentette be NETGEAR ReadyNAS termékcsaládjának egy újabb tagját, a ReadyNAS 3200 kis- és középvállalkozásoknak szánt, nagy sűrűségű hálózati adattárolót. Az 2U házba épített készülék 12 merevlemez fogadására képes, akár 24 terabájtig bővíthető, mint egységesített tárolóplatform.

 

Az új rendszer a gyártó ígérete szeront KKV-s árszinten nyújt olyan szolgáltatásokat, mint a redundáns tápáramellátás vagy a két, gigabites Ethernet port. Az akár 24 TB kapacitást is fogadni képes, online szerverkonszolidációhoz vagy biztonsági mentéshez javasolt ReadyNAS 3200 a KKV-k szokásos adattárolási gondjait hivatott megoldani. Ennek érdekében nem hiányoznak belőle az olyan szolgáltatások, mint a szervervirtualizáció, a fájlmegosztás, a merevlemez-alapú biztonsági mentés és az integrált iSCSI SAN-ok.

 

A sajtóközlemény szerint a NETGEAR célja, hogy a ReadyNAS 3200 megjelentetésével a drágább, állványba szerelt termékek csúcskategóriás jellemzőit nyújtsa a KKV-k anyagi lehetőségeihez illeszkedő árszabással.

 

netgear readynas 3200 nas storage

A ReadyNAS 3200 a ReadyNAS for Business termékcsalád – így például, a ReadyNAS 2100 1U állványba szerelhető, illetve a ReadyNAS Pro és NVX asztali rendszerek. A 12 rekeszben akár 24 terabájt NAS és iSCSI SAN tárkapacitással rendelkező ReadyNAS 3200 összesen legfeljebb 250 felhasználó igényeit képes kielégíteni. Az alapfunkciónak számító, automatikus biztonsági mentést biztosító folyamatos adatvédelmi szoftver (CDP) és a ReadyNAS Remote áthúzásos állománykezelést lehetővé tevő fájlmegosztó alkalmazása könnyíti meg a menedzselést. A beépített ReadyNAS Vault segítségével pedig opcionálisan bárhonnan elérhető biztonsági mentési és vészhelyzeti helyreállítási szolgáltatásra is lehetőség van, 0,25 USD/GB összegű havidíj ellenében.

 

A ReadyNAS 3200 operációs rendszere az igen hatékony ReadyNAS RAIDiator, mely támogatja az Apple Filing Protocol-t (AFP), valamint a Mac OS X Leopard Time Machine szoftverét is. A ReadyNAS 3200 ezenkívül Windows, UNIX/Linux és Mac rendszerek alatt nyújt fájl- (NAS) és alkalmazási szolgáltatásokat (iSCSI).

 

A ReadyNAS 3200 6 TB-os, 12TB-os vagy 24 TB-os tárkapacitású kivitelben kapható a kiemelt viszonteladóknál július közepétől, az USA-ban a becslések szerint 4999 dollártól induló kiskereskedelmi áron. Az előre fizetett és éves kapacitáscsomagok esetében jár hozzá a ReadyNAS Vault 30 napos próbaverziója is. A ReadyNAS rendszerekhez nonstop műszaki támogatás és ötéves garancia tartozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.