Hirdetés
. Hirdetés

Nincs többé ujjlenyomatos képernyő?

|

Az LG Philips megtalálta a megoldást a tévé vagy a telefon képernyőjén éktelenkedő ujjlenyomatok és kosz ellen.

Hirdetés

Áh! - mondjuk, és bökünk ujjunkkal a monitorra, mutatva, hogy mire is gondolunk, illetve mire kellene figyelnie annak, aki mellettünk ül. Igen ám, csakhogy - mint azt később látni is fogjuk - ott maradt az ujjlenyomatunk a képernyőn. A gyerek összefogdosta a tévét, csupa ujjlenyomat! Túl sokáig telefonáltunk, tiszta maszat a képernyő. Nem töröltük le egyből az ujjunk nyomát a noteszgép kijelzőjéről, most meg nem akar lejönni.

smudgemagnet.jpg

Mindannyian jól ismerjük az ehhez hasonló problémákat. Gyakorlatilag bármivel, aminek kijelzője van, előfordul. Legyen szó monitorról, tévéről, telefonról, PDA-ról, fényképezőgépről, vagy akár a különösen "tapimágnes" iPhone-ról, PSP-ről, nagy gondot jelent, ha mindig törölgetnünk kell a képernyőt.

? Az LG Philips megoldása ť


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.