Hirdetés
. Hirdetés

Nokia N92-vel élőben nézhetjük a focivébét

|

Német szolgáltatók kísérleti projektjében a Nokia N92 mobilkészülékeken és más DVB-H képes berendezéseken élőben fogható a mobiltévé adása.

Hirdetés

A Berlinben, Hamburgban, Hannoverben, és Münchenben elindult próbaüzem Münchenben július 31-én, a többi városban pedig augusztus 31-én zárul. A tesztprogram eredményeképpen az E-Plus, az O2, a T-Mobile, és a Vodafone vendégei élőben élvezhetik a labdarúgó világbajnokságról készült közvetítéseket.

A próbaüzem során 14 tévécsatorna (ARD, ZDF, Nord3, BR, RBB, RTL, Sat1, ProSieben, n-tv, N24, VOX, MTV Music, Eurosport, és egy regionális csatorna), illetve hat rádióállomás adása fogható élőben a Nokia N92-en.

A mobiltelevíziós próbaüzem DVB-CBMS nyílt szabványon alapul, amelyet számos készülék-, és mobiltelevízió-platform gyártó támogat, többek között a Nokia is.

A Nokia N92-en egyszerűen élvezhetjük az élő tévéadást, és még a televízió elé sem kell ülnünk. A Nokia N92 készüléken emlékeztetőket állíthatunk be kedvenc műsorainkhoz, egyéni csatornalistát állíthatunk össze, és előfizethetünk tévécsatorna-csomagokra. A készülék kiváló formatervezése a felhasználónak rendkívül ergonómikus élményt nyújt. A készülék használhatóságát a nagy, 2,8 hüvelykes, tükröződésmentes, és 16 millió színárnyalatot megjelenítő QVGA kijelző, illetve a gazdag tévénézési élményt garantáló, külön médiagomb-készlet garantálja.

Az S60 3rd Edition szoftveren és Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia N92 a tervek szerint 2006 közepén jelenik meg Európa, Afrika és Ázsia olyan országaiban, ahol már működik a DVB-H szolgáltatás. A készülék ára kedvezmények nélkül 600 euró körül mozog majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.