Hirdetés
. Hirdetés

Nokia: ha megbukik a Windows Phone, van B-terv

|

Ettől függetlenül a cég természetesen biztos a Microsoft rendszerének sikerében.

Hirdetés

Múlt héten Risto Siilasmaa, a Nokia elnöke a finn Yle Uutisetnek adott interjújában kijelentette, hogy ugyan a Nokia meg van győződve a Windows Phone operációs rendszer jövőbeli sikeréről, ám ettől függetlenül rendelkeznek B-tervvel a bukása esetére.


Sajnos az úriember ennél részletesebben nem fejtette ki a témát, ám az állítása még így is jelentősen érdekfeszítőbb Stephen Elop a jelenlegi stratégia bukása esetét firtató kérdésekre adott azon szabvány válaszánál, miszerint a B-terv garantálja az A-terv sikerét – jelentsen ez bármit is. Siilasmaa egyébiránt megvédte a Symbian eldobását, hiszen állítása szerint a szoftver egyszerűen életképtelené vált, így egy pont után már nem volt értelme foglalkozni vele.


Remek kérdés, hogy mit takarhat a B-terv: a Symbianra való visszaállás rendkívül valószínűtlennek tűnik, a spekulációk szerint a cég talán eladhatná az alapmobilos részlegét, vagy éppen megpróbálhatna átállni Google Androidra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.