Hirdetés
. Hirdetés

Non-stop hálózat kkv-knak

|

Hálózati szövet architektúrájával a Netgear új kapcsolója nagyvállalati szintű szolgáltatásokat ad kisebb költségvetésű cégeknek is.

Hirdetés

Innovatív, elosztott felépítése folytán a ProSAFE M6100-as switch non-stop hálózati forgalmat és rendelkezésre állást biztosít, többek között passzív hátlapot, kiesés nélküli átállást, valamint teljesen redundáns kapcsolatokat és menedzsmentet vonultat fel, de az ilyen szintű képességeket gyakran kísérő beszerzési és karbantartási költségek nélkül, emelte ki a gyártó.

A Netgear szerint a kapcsoló árkategóriájában az 1 és 10 gigabites portok legnagyobb sűrűségét és igény szerinti kombinációját kínálja, 4 U méretű keretében előbbiek száma 144-ig, utóbbiaké 72-ig bővíthető, teljes átviteli teljesítménye az 1,4 Tbps-ot is meghaladja.

Hasonlóan a költségekhez a ProSAFE M6100 a komplexitást is csökkenti, mivel mindent beépítve tartalmaz. Az első slotba kerülő blade lesz az elsődleges felügyeleti penge, míg a második nyílásba helyezett az alapértelmezett, tartalék felügyeleti penge, így különálló blade-ekre nincs szükség. Az energiaellátáshoz sem kell külön pengét beszerelni, mert a PoE, PoE+ és UPOE kártyák igén szerint bármelyik gigabites blade-be beilleszthetők. A ProSAFE M6100-as ára az L2/L3/L4 szintű útválasztást is tartalmazza, a vállalatnak nem kell külön licenceket vásárolnia vagy éves karbantartási szerződést kötnie.

A passzív hátlap 480 Gbps-os modulok közötti átviteli sebességet biztosít - a Netgear szerint a hasonló portszámú, stackelhető kapcsolók teljesítményének akár tízszeresét. A ProSAFE M6100 elosztott architektúrája és passzív hátlapja egyúttal a meghibásodás következtében történő leállás kockázatát is megszünteti.

Képességei alapján a ProSAFE M6100 rendkívül változatos felhasználási forgatókönyvekben is helytállhat, kisebb vállalati hálózatok teljesen redundáns kialakítású magjaként éppúgy, mint a középvállalatok nagyobb kiterjedésű környezetének, fiókhálózatának hozzáférési rétegében, vagy akár a biztonsági, közterület-figyelő IP-kamerák nagy installációiban.

A ProSAFE M6100 konfigurációját a vállalatok változó üzleti igényeikhez illeszthetik, így költséges beruházás nélkül indulhatnak, de biztosak lehetnek abban, hogy hosszú távú hálózati megoldást kaptak, melynek értékállóságát a Netgear élettartam-garanciája is növeli. Az élettartam garancia a következő munkanapon történő kiszállást és az online technikai támogatást is magába foglalja, szintén külön költség nélkül.

Mindezt a gyártó még azzal is megtoldotta, hogy ProSAFE M6100 Starter Kit néven kisvállalatoknak egy kezdő konfigurációt kínál, melynek kerete egy blade-et tartalmaz, 40 darab 1 gigabites és 4 darab 10 gigabites porttal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.