Hirdetés
. Hirdetés

Novellaíró pályázatot hirdet a HP Magyarország

|

A labdarúgó világbajnokság férfiakat és nőket egyaránt érint, bár mindenkit máshogy. Van, akinek nyűg és van, akinek lételeme ez az esemény, amely kapcsán csak egy biztos: senkit nem hagy hidegen. A sokakat megmozgató esemény kapcsán a HP Magyarország "Nők, férfiak és a foci - örök ellenségek(?)" címmel indított novellaíró pályázatot.

Hirdetés

A kiírás szerint bármely, 16. életévét betöltött magyar állampolgár pályázhat egy darab, max. 8000 leütésből álló novellával. A legjobb műveket egy ünnepélyes díjátadón tárgynyereményekkel díjazza majd a zsűri. A pályamunkákat május 15-ig lehet beküldeni, a 30 legjobbnak ítélt novella megtekinthető lesz a target="_blank">www.hpebook.hu oldalon.

A verseny győztesei az alábbi díjakban részesülnek:
1. helyezett: HP iPAQ hw6515 kézi számítógép
2. helyezett: HP iPAQ rx1950 kézi számítógép
3. helyezett: 17"-os multimédiás TFT monitor
Közönségdíj: digitális fényképezőgép

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.