Hirdetés
. Hirdetés

November: csendesen fortyogott fazékjában a mobilpiac

|

Ettől függetlenül decemberben várhatóan újból nagyot kaszálnak majd a szolgáltatók.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiadta a novemberre vonatkozó mobilos gyorsjelentését, amely alapján az utóbbi évek ugyanezen időszakával megegyező módon most is erősen pangott hazánk régóta túltelített mobilpiaca. Ettől függetlenül a karácsonynak köszönhetően decemberben nagy valószínűséggel látványosan meg fognak ugrani az eladások, vagy legalábbis az operátorok ünnepi akcióit elnézve a trió tagjai mindent megtesznek a riválisok ügyfeleinek elcsábítása érdekében.


Novemberre visszatérve a gyorsjelentés szerint folytatódott az előfizetések számának lassú csökkenése: az összes érvényben lévő szerződés száma 20 ezerrel 11,473 millióra csökkent, míg az aktívak (az utóbbi három hónapban hívást kezdeményezők vagy fogadók) mennyisége 16 ezerrel 10,949 millióra esett. A feltöltőkártyás szerződések aránya az idei harmadik negyedévben 47,95 százalékra szelídült.


„A vizsgált hónap végére a forgalmazásban résztvevők, azaz mind a havi díjas előfizetéssel rendelkezők és mind az előre fizetett előfizetések közül az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma alapján a T-Mobile piaci részesedése az előző havi 46,12 százalékról 46,05 százalékra, a Vodafoné 22,44 százalékról 22,42 százalékra csökkent, mialatt a Telenoré 31,44 százalékról 31,53 százalékra emelkedett” - adta hírül az NMHH sajtóosztálya.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.