Hirdetés
. Hirdetés

Nyálcsorgató merevlemezek a Seagate-től

|

Az új BarraCuda Pro és IronWolf modellekre 12 terabájtot pakolhatunk fel.

Hirdetés

 

Hirdetés

Új óriások jelentek meg a merevlemezek világában. A Seagate bejelentette a BarraCuda Pro és IronWolf 12 terabájtos változatát.

Nem ezek az első 12 terás merevlemezek a piacon, a nagyvállaloknak szánt meghajtók egy ideje már elérték ez a kapacitást. Mostantól azonban a mezei vásárlók sem panaszkodhatnak, kínálatuk kapacitásban és megbízhatósági szolgáltatásoknak is utolérte a cégekét.

A 3,5 hüvelykes, 12 terabájtos 12TB BarraCuda Pro sebessége 7200rpm, méretezhető 256 megabájtos gyorstárral rendelkezik, és öt évre szól a garanciája.

A 12 terabájtos Seagate BarraCuda Pro.

A szintén 12 terrabájtos IronWolf hálózatra csatolt tárómegoldásokba, például a Synology DiskStationjábe ajánlják. Erőteljes megbízhatósági szolgáltatásai közül említést érdemel a hőkezelő és a helyreállító szoftver, rotációs vibráció érzékelői pedig segítenek a teljesítmény optimalizálásában.

Csöppet se meglepő módon a sok adat sok pénzbe kerül: a 12 terabájtos IronWolf ára 470 dollár, az IronWolf Pro 540 dollár, a BarraCuda Próé pedig 530 dollár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.