Hirdetés
. Hirdetés

Nyári Microsoft foltozás - kritikus résekkel

|

Júniusi hibajavító keddjén összesen hét biztonsági frissítést adott ki a Microsoft.

Hirdetés

A befoltozott sérülékenységek közül három kritikus, míg a maradék négy fontos besorolást kapott. Így olyan réseket is orvosoltak, amelyek kihasználásával a támadók átvehették az irányítást a felhasználó gépe felett, annak tudta és beleegyezése nélkül. A júniusi hibajavító kedd főszereplője a Windows volt, mint ahogy az általában lenni szokott, de a kijavított sérülékenységek számát tekintve az Internet Explorer sem "panaszkodhat". Mindezek mellett biztonságosabbá vált a .Net keretrendszer, a Lync valamint a Dynamics AX.

A hibajavításokat mind otthoni, mind vállalati, intézményi környezetekben érdemes minél hamarabb telepíteni, már csak azért is, mert számos kritikus veszélyességű sérülékenységnek lehet így búcsút inteni.

A témáról bővebben a Computerworld hírében olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.