Hirdetés
. Hirdetés

Nyerjen egy robotot!

|

Az Epson elindította a teljes EMEAR-régióra kiterjedő nyereményjátékát, amelyben akár 3 robotot is nyerhetünk.

Hirdetés

Az Ipar 4.0 már a valóság, és az Epson - amely vezető szereplő a SCARA-robotok ágazatának világpiacán, és amely 1980 óta nyújt automatizálási megoldásokat - készen áll, hogy a változás élére álljon, olvaashatjuk a kiadott közleményben. Ahogy az automatizálás egyre több területre terjed ki, számos új és innovatív alkalmazási módot fejlesztenek ki a robotok számára. A gyártás és más iparágak forradalmasításával adott számukra a lehetőség, hogy radikálisan javítsák a munkahelyi életminőségünket.

Hirdetés

Az Epson a legújabb technológiát a jövő kezébe adja: egyetemek, főiskolák és kutatóintézetek a teljes EMEAR-régióban. Miért az oktatási és kutatási intézményeket választjuk? Hogy támogassuk a növekedést, a fejlődést, a gyártás versenyképességét és az automatizálás terjedését.

A jelentkezőknek 2018. december 15. előtt kell benyújtaniuk pályázataikat, hogy projektjük támogatásaként akár 3 Epson robotot is nyerhessenek.

A pályaművek elbírálása többek között olyan szempontok alapján történik, mint az innováció, az oktatás, a képességfejlesztés, a robot egyedi felhasználása és a fenntarthatóság.

A második körre kiválasztott jelentkezőket meghívják, hogy pályázatukat bírák előtt is bemutathassák.

"A képességek és a kreativitás adják az innováció központi elemeit. Az Epson felismerte a tehetség és a képességfejlesztés népszerűsítésének, valamint támogatásának szükségét. Az Y generáció tagjai, akik a világ lakosságának 50%-át adják, a jelenlegitől radikálisan eltérő munkakörülményekkel fognak találkozni. Mi tudjuk, hogy a fiatalokban megvan a lehetőség, ezért a nyereményjátékunk is arra szolgál, hogy a technológiát a jövő kezébe adja" - mondta Volker Spanier, az Epson Europe robotikai megoldásokkal foglalkozó részlegének vezetője.

A világon üzembe állított ipari robotok száma várhatóan 2,6 millióra növekszik 2019-re. Különösen Közép- és Kelet-Európában várható gyors bővülés, ahol a robotok alkalmazása évente 20%-kal növekszik a következő két évben, amely Kína után a második legerősebb növekedési ráta.

Ez a növekedés központi szerepbe helyezi a robotikát a gyártás, az egészségügy és számos egyéb iparág jövőjében. A robotok emellett segíthetik a képzéseket, valamint a hulladéktermelés és az energiafogyasztás csökkentését. Az Epson lehetőséget nyújt az EMEAR-régió fiataljainak, hogy egy jobb világot képzeljenek el a robotokkal.

A nyereményjátékban való részvételhez kattintson ide: https://www.epson.eu/robots-contest

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.