Hirdetés
. Hirdetés

Nyilvánosságra hozták az új Office hivatalos nevét

|

A Microsoft végre hivatalosan is megerősítette azokat a híreszteléseket, amelyek az eddig Office 12 kódnéven futó új irodai alkalmazáscsomag nevére vonatkoztak: A legújabb kiadás neve Office 2007 lesz, de a név mellett megtudhattuk azt is, pontosan mi lesz a különböző csomagokban.

Hirdetés

Ami talán furcsának tűnhet az az, hogy az egyéni, és üzleti vásárlóknak szánt változatok ára között alig észlelhető különbség. Némi termékváltoztatást eszközölt a Microsoft, melyek elsősorban az üzleti vásárlóknak kedveznek. Ők képezik ugyanis a fő vevői kört.

A változások azt jelzik, hogy a Microsoft szeretné az Office-t olyan együttműködő egységgé tenni, amelyet egy teljes szervezet használhat, ahelyett, hogy minden egyes alkalmazott által külön-külön használatos kisebb alkalmazásoknak tekintené azt.

Összesen hét ilyen "egység" található a Microsoft Office Systemben. Ilyen az Office Enterprise 2007, valamint két másik, amely új nevet kapott. A Microsoft Office Professional Plus 2007 nagyjából a jelenlegi Office Professional Enterprise Edition 2003-nak felel meg, míg az Office Home és Student 2007 a korábbi Office Student Teacher 2003-nak.

Az Office 2007 a következő kiadásokban kerül majd boltokba: Office Professional 2007, Office Small Business 2007, Office Standard 2007 és Office Basic 2007.

A Professional Plus lesz az a egység, amit a legtöbb vállalati vásárló használni fog. Ez a változat a szokásos alkalmazásokon (Excel, Word, PowerPoint, Access and Outlook) kívül tartalmaz majd egy új, Office Communicator névre keresztelt szolgáltatást is, amely gyakorlatilag egy vállalati gyorsüzenet küldő rendszer.

Az Enterprise 2007 mindent tartalmaz, amit a Professional Plus, de azon felül még az Office Groove nevű peer-to-peer együttműködési technológia és az Office OneNote 2007 is helyet kaptak benne. A fenti két változat árazása azért nem került nyilvánosságra, mert azokat a vásárlók igényei szerint állapítják meg. Az Office Standard és Professional kiadások ára pedig 399, illetve 499 dollár lesz. A termékek szállítása 2006 második felében kezdődhet meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.