Hirdetés
. Hirdetés

nYOoY.com – megint ezek a magyarok

|

A napokban indult közösségi szolgáltatás a Facebook és a Twitter felhasználók életét teszi egyszerűbbé.

Hirdetés

Közösségi szolgáltatás vagy, ahogy mostanában ahogy cégesen hívják csoportmunka megosztó oldalt indított a napokban a pptgroup. A sikergyanús oldal fejlesztői között találunk a hazai startupok jövőjéért dolgozó Meetup szervezőt, és régi motoros biztonsági szakértőt egyaránt. Láthatóan a csapat megelégelte a Facebookon, meg a Twitteren uralkodó káoszt és úgy döntött kicsit rendszerezi a beérkező információözönt. A fejlesztők azt ígérik, hogy az új szolgáltatás nem csak intelligensebb lesz, mint versenytársai, hanem biztonságosabb is.

A fejlesztők szerint is „nagyon béta” állapot az ígéretek szerint hamarosan további funkciókkal bővül, s amíg nem érkezik meg a Google Wave sokaknak segíthet kiigazodni a közösségi oldalak labirintusában.

Az nYOoY.com (endzsoj) ezen felül alkalmas eszköz arra, is, hogy a Facebook és Twitter regisztrációval nem rendelkezők is bekapcsolódjanak a nagy közösségi internetesbe, információ megosztásba.

nyooy.jpg


A most indult oldal érdekessége, hogy azon kívül, hogy összegyűjti a közösségi oldalakról az információkat, néhány kattintással – a Facebook és a Twitter megnyitása nélkül – el is helyezhetjük hozzászólásainkat, file-megosztásainkat a forrás oldalakon.

Az nYOoY fejlesztői lapunknak elmondták, hogy a közösségi szolgáltatásnak hamarosan céges – zárt rendszerű – funkciói is lesznek, erről azonban további részleteket nem árultak el.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.