Hirdetés
. Hirdetés

Nyugdíjazható a 3G

|

A jelenleg kereskedelmi viszonyok között elérhető 3G és HSDPA hálózatok nyújtotta sebességet messze maga mögé utasítja az LTE technológia.

Hirdetés

A 3G és a HSDPA segítségével elérhető 7,2 Mbps sebességű internet messze elmarad a barcelonai Mobile World Kongresszuson bemutatott LTE technológia mögött. A Long-Term Evolution - System Architecture Evolution (LTE/SAE) cellánként a 160 Mbps sebességű, többfelhasználós adatátvitelt teszi lehetővé. A technológiát működésben a világon elsőként a barcelonai eseményen mutatták be. A technológia kereskedelmi megjelenése 2009-re várható.

Az LTE-t olyan alkalmazások mobil használatára szánják, mint a mobilvideó, a blogolás, a fejlett játékok, vagy a szolgáltatásokban gazdag multimédiás telefónia. A technológia kiépítéséhez nem kell új hálózatot építeniük a mobilszolgáltatóknak, az működik a meglévő cellás rendszereken.

Az ebből az alkalomból kiadott sajtóközlemény szerint a mostani bemutatót egy másik Ericsson-premier követi, ahol az LTE technológiát frekvenciaosztásos duplex (FDD) és időosztásos duplex (TDD) módban mutatják be, ugyanazon a bázisállomás-platformon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.