Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent az Office 2007 SP2, töltse le tőlünk!

|

A Microsoft irodai programcsomagjának második javítócsomagja több fontos frissítést is tartalmaz. Most a PC World közvetlen linkjéről is letöltheti!

Hirdetés

A Microsoft elérhetővé tette az Office 2007 második szervizcsomagját, amely több újdonságot is tartalmaz a biztonság és az egyes alkalmazások terén. A magyar nyelven is elérhető körülbelül 290 MB-os frissítést az oldalunkon keresztül is letöltheti: Office 2007 SP2 letöltése.

office2007_sp2.jpg


A most megjelent SP2 talán legfontosabb újdonsága, hogy az Office 2007 a segítségével nagy lépést tesz a nyílt szabványok felé. A programcsomagba ugyanis bekerültek az OpenDocument Text (*.odt), az OpenDocument Spreadsheet (*.ods), és az OpenDocument Presentations (*.odp) formátumok, amelyekbe a felhasználók elmenthetik a munkáikat: például ODT-be DOCX helyett. Ráadásul az eddig opcionálisan letölthető PDF/XPS támogatás is integrálódik a programcsomagba, és ezen felül több alkalmazás is jelentős változáson esett át, új funkciókkal bővülve, jobban integrálódva egymással. Az egyes alkalmazásokon belül történt részletes változásokról a szervizcsomag dokumentációjában találhat bővebb információt.

A Microsoft tervei szerint egyébként 3 hónapon belül az Office 2007 SP2 automatikusan települni fog azon rendszerekre is, amelyeket elfelejtenek a felhasználóik frissíteni. Ha ezt nem szeretné kivárni, telepítse a szervizcsomagot oldalunkon keresztül!
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.