Hirdetés
. Hirdetés

Office 2010 béta: 3 nap és vége

|

Október 31-én lejár az Office 2010 béta verziójának az érvényessége. Ideje váltani.

Hirdetés

A Microsoft levélben figyelmeztette az Office 2010 bétájának regisztrált felhasználóit, hogy október 31-én lejár az irodai programcsomag tesztidőszaka, amely időponttól nem lehet majd használni a béta állapotú alkalmazásokat.

 

 



"Teljesen mindegy, hogy miként számolunk, az óra sietősen ketyeg. Három nap és a Microsoft Office 2010 bétája többé már nem fog működni. A tesztverzió tulajdonosainak így át kell váltaniuk az irodai programcsomag végleges kiadására - amit nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni" - olvasható a redmondi szoftvercég tömör, ám velős üzenetében.

Halloween után a hazai Office 2010 béta felhasználói három lehetőség közül választhatnak (legálisan). Vagy visszatérnek a korábban használt irodai programcsomagjukhoz, vagy megvásárolják az Office 2010 egy licencét, illetve lehet még egy próbát tenni az új irodai programcsomag 60 napig használható végleges kiadásával is.

 

 

 



Ha valaki a vásárlás mellett dönt, akkor két változatban vásárolhatja meg a szoftvercsomagot: dobozban, illetve termékkulcs-kártyaként (a két variáns különbségeiről korábbi cikkünkben olvashat). Általánosságban elmondható, hogy az OEM kiadásnak megfelelő termékkulcs habár olcsó, rendelkezik komoly megkötésekkel.

Az Otthoni és Diák verzió (Word, Excel, PowerPoint és OneNote) esetén a kulcskártya körülbelül 29 ezer forintba, míg a 3 licences dobozos kiadás körülbelül 40 ezer forintba kerül (kereskedők árainál komoly eltérések lehetnek). Ajánlott végfelhasználói összeg híján a Professional (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access) dobozos verziójának ára például 185 ezer és 235 ezer forint között mozog, míg kulcskártyája valahol 130 ezer forintba, míg máshol 169 ezer forintba kerül. Az Otthoni és Kisvállalati Kiadás (Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote) kulcskártyája pedig 63190-80000 ezer forint között, dobozos kiadása 94780-120000 forint között vásárolható meg.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.