Hirdetés
. Hirdetés

Office 365 - új felhő-szolgáltatás a Microsofttól

|

Az Office 365 összekapcsolja az Office, a SharePoint, az Exchange és a Lync online alkalmazásokat.

Hirdetés

A Microsoft sajtóközleményében bejelentette, hogy tizenhárom országban elindítja az Office 365 korlátozott béta verzióját. A frissen ismertetett - jelenleg még tesztverziójú - szolgáltatáscsomag összeállításakor a Microsoft számos különböző felhőalapú szolgáltatás üzemeltetése során megszerzett tapasztalataira épített. Ezen szolgáltatások közé tartozik az első böngésző alapú e-mail postafiók mellett a Business Productivity Online Suite (lásd a képen), az Office Small Business vagy a Live@edu.

 

 



Az Office 365 segítségével a munkatársaknak nem kell megváltoztatniuk munkamódszereiket, mivel az alkalmazások funkciói teljes mértékben kompatibilisek a legnépszerűbb böngészőkkel, okostelefonokkal és asztali szoftverekkel. S így a 25 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kisvállalkozások mindössze 15 perc alatt hozzájuthatnak az Office Web Apps, Exchange Online, SharePoint Online és Lync Online alkalmazásokhoz, valamint egy honlaphoz felhasználónként mindössze 6 dolláros havidíj ellenében.

 „Az Office 365-tel a sarki pékség is hozzáfér a nagyvállalati színvonalú programokhoz és szolgáltatásokhoz, egy multinacionális gyógyszeripari cég pedig könnyedén csökkentheti költségeit és lépést tarthat a legújabb innovációkkal” - mondta Kurt DelBene, a Microsoft Office üzletágának elnöke.

A vállalatok számára kifejlesztett Office 365 (Office 365 for Enterprises) számos lehetőséget nyújt a középméretű és nagyobb, valamint az állami szervezetek számára. Az Office 365-tel a Microsoft Business Productivity Online Suite meglévő ügyfelei megkapják a SharePoint Online, az Exchange Online, a Lync Online továbbfejlesztett 2010-es változatait és az új adminisztrációs vezérlési eszközöket, ráadásul egyszerűbben tudnak bejelentkezni, biztonságosan oszthatják meg adataikat és állományaikat partnereikkel, mindezt felhasználónként havi 10 dolláros listaár ellenében.

A nagyvállalati Office 365 keretein belül eddig példátlan módon használati alapú számlázás mellett is elérhető az Office Professional Plus. A nagyvállalatok felhasználónként havi 24 dollárért juthatnak hozzá az Office Professional Plus-hoz, amely többek között e-mail, hangposta, vállalati közösségi hálózatépítő, azonnali üzenetküldő, extranet, hang-, video- és webkonferencia szolgáltatásokat nyújt, ezen kívül a hét minden napján 24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatot is tartalmaz az előfizetés.

A termék elérhetősége

A Microsoft Office 365 tesztváltozata jelenleg tizenhárom országban érhető el, 2011-től pedig negyven országban – köztük Magyarországon is – elérhető lesz a szolgáltatás. A későbbiekben az Office 365 kibővül a Microsoft Dynamics CRM Online szolgáltatással, így mindenféle típusú és méretű szervezet számára elérhetővé fogja tenni a Microsoft ezen üzleti alkalmazását. Az oktatási szektor számára kifejlesztett Microsoft Office 365 a jövő év folyamán debütál majd, testreszabott technológiát adva a diákok, tantestületek és oktatási intézmények alkalmazottai kezébe.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.