Hirdetés
. Hirdetés

Okostelefon négymagos processzorral egy ezresért

|

Hogyan érheti meg ennyiből kihozni egy mobilt?

Hirdetés

A Bloomberg értesülései szerint az elkövetkezendő hetekben jelenik meg - legalábbis elméletben, mivel sokan nem hisznek benne, hogy ez megtörténik - a világ legolcsóbb okostelefonja Indiában. A Ringing Bells nevű alig ismert cég Freedom 251 elnevezésű modellje négymagos processzort, 4 hüvelykes képernyőt, valamint hátoldali és előlapi kamerát ígér 251 rúpiás áron, vagyis kevesebb, mint 4 dollárért. Szakértők szerint profitot már egy 50 dolláros mobilon sem lehet elérni, ezért sokan vélik úgy, az egészből nem lesz semmi. Az is igaz, hogy a gyártó cég vezetője eleve több száz rúpiányi veszteséget kalkulál minden egyes eladott telefonnál, amit hirdetésekkel és marketingakciókkal kívánnak kompenzálni.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.