Hirdetés
. Hirdetés

Okostelefon-piacra lő a Facebook

|

Felvásárolta a Snaptu izraeli székhelyű mobilapplikáció fejlesztő startup vállalkozást a Facebook, mely láthatóan az okostelefon-piacot is szeretné meghódítani.

Hirdetés

A megállapodást a 2007-ben alapított Snaptu a blogjában jelentette be vasárnap. A vételár 70 millió amerikai dollár. A két cég - mely már egy ideje partnerségben állt egymással -.a bejelentés értelmében a jövőben még szorosabban együtt kíván dolgozni a Facebook mobil applikációinak fejlesztésén. 

 

 

Az akvizíció várhatóan néhány héten belül zárulhat le - olvasható a blogban. 

A Snaptu indoklása szerint azzal, hogy fejlesztői csapatuk a Facebook részévé válik, nagyot lépnek előre a termékfejlesztés terén, és még nagyobb hatást gyakorolhatnak az iparágra munkájukkal. 

A Facebook ugyanis azt szeretné, hogy felhasználói minél nagyobb számban használják a szolgáltatást mobilról, ezért olyan applikációval kíván kirukkolni, ami gyakorlatilag mindenfajta mobil eszközről elérhetővé teszi a közösségi oldal adta lehetőségeket.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.