Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó 3G-s LG telefon itthon is

|

A 3GSM Kongresszuson bemutatott KU250-es típusszámú 3G-s LG telefon júliustól már itthon is megvásárolható.

Hirdetés

A telefon a 3GSM Association "3G-t mindenkinek!" című kampányának a főszereplőjévé vált, hiszen a gyártó szerint a telefon megfizethető áron rengeteg funkciót tartalmaz. A készülék memóriakártyával bővíthető, filmnézésre és zenehallgatásra is kiválóan alkalmas. Multitask funkciójának köszönhetően zenehallgatás közben is fogadhatunk vagy kezdeményezhetünk hívásokat. A készülék júniustól kapható Európában, Ázsiában ás Afrikában, július elejétől pedig Magyarországon is.

lg3g.jpg

A Computerworld kérdésére válaszolva az LG sajtóirodája ismertette, hogy a telefon itthoni ajánlott fogyasztói ára 19 900 forint lesz.

A "3G-t mindenkinek!" kampány a világ mobilszolgáltatóit tömörítő kereskedelmi szövetség, a GSM Association programja, melynek egyik célja, hogy a nagy tömegek számára elérhető, megfizethető, de mégis csúcsminőségű készüléket fejlesszenek ki a gyártók. A pályáztatott telefonokat nyolc kritérium alapján bírálták el: funkcionalitás, kezelhetőség, hordozhatóság, piaci elfogadottság, tervezett ár, szolgáltatások és támogatás, stratégiai kötelezettség és forma.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.