Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó és gazdaságos Xerox Hi-Q lednyomtató

|

A visszafogott élettartam a keveset nyomtató felhasználók számára gazdaságosabb.

Hirdetés

Új, saját fejlesztésű (Fuji-Xerox) termékére hívta fel a figyelmet a Xerox Magyarország tegnapi sajtótájékoztatóján. Az egyfunkciós kis monokróm nyomtatót kifejezetten azok számára az egyéni felhasználók vagy mikrovállalkozások számára fejlesztették ki, akik kis, vagy egyenesen minimális volumenű nyomtatási igényeiket szeretnék gazdaságosan kielégíteni.

 

 

A Phaser 3010 egy Hi-Q lednyomtató, a továbbfejlesztett LED megvilágítással dolgozó készülék 1200 dpi felbontással, lézernyomtató minőségben dolgozik, 20 lap/perc sebességgel. Kifejezetten belépő igényszintre fejlesztették ki, minimális helyigénnyel (358×197×208 mm) és kis, 150 lapos papírkapacitással. Csak USB 2.0 csatlakozással rendelkezik, GDI nyomtatónyelvet használ, Mac és Windows meghajtóprogramok állnak hozzá rendelkezésre.

 

 

Havi 500 oldalas terhelésre vonatkoztatva a Xerox 36 hónap alatt 124 ezer forint üzemeltetési költséget adott meg a készülékhez (ez a nyomtatót és a toner árát tartalmazza, az energia költségeket nem), ami ebben a kategóriában alacsonynak tekinthető. A Phaser 3010-ben ugyanis csak a tonert kell cserélni életciklusa során, a dob egységet nem – viszont élettartama csupán 30 000 oldal. (Megjegyzendő, hogy a kis lézernyomtatók felhasználói ezt szinte sosem használják ki.) 1000 és 2300 oldalas kapacitású kellékanyag változatok is elérhetők a készülékhez, így a felhasználók dönthetnek, hogy alacsonyabb költséggel, vagy kisebb egyszeri kiadással folytatják a nyomtató használatát. A nagyobb kapacitású kellékanyaggal az oldalköltség mintegy 6,8 Ft-ra tehető.

 

A belépő igényekhez szabott Xerox sorozat gyorsabb tagja a Phaser 3040-es modell, mely percenként 25 lapot képes nyomtatni. Ugyanerre a piacra kínálja a gyártó azonos technológiaával dolgozó WorkCentre 3045 multifunkció készülékeit is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.