Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó háromkamerás mobil a Huawei-től

|

Felugró szelfikamerával és Google-alkalmazásokkal jön a Y9S.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei Y9S mobilt 6,59 hüvelykes, FHD+ felbontású full-view kijelzővel és Kirin 710F processzorral szerelték fel,  a 6 gigabájt RAM mellé 128 gigabájtos (SD kártyával 512 gigabájtig bővíthető) tárolót kapunk. Hátoldalán három kamera található: egy 48 megapixeles (f/1.8) főkamera, egy 8 megapixeles (f/2.4) nagylátószögű optika és egy 2 megapixeles (f/2.4) mélységérzékelő objektív. A felugró előlapi szelfikamera 16 megapixeles (f/2.2).

A modell akkumulátora 4000 mAh-s kapacitású, és az Y9S-t ellátták USB Type-C porttal, valamint 3,5 mm-es audio jack csatlakozóval. A mobil az EMUI 9.1 rendszert (Android 9 kompatibilis) futtatja, és megtalálhatók rajta a Google-appok. Hírek szerint 240 dollár körüli áron kerül forgalomba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.