Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó hordozható projektor

|

Micro-SD kártyáról is képes megjeleníteni az adatokat.

Hirdetés

 

A kevésbé fantáziadús, ám annál találóbb módon Micro SD Card Projector névre keresztelt apró hordozható projektor remek alternatívát kínál azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy óriási LCD-vagy plazmatévét vásároljanak.

 

microsdprojector.jpg

 

Bár az apró projektor képe nem versenyezhet a komoly kijelzőkével, a gyártó célja nem is ez. A kivetítő SD memóriakártyákat is képes kezelni, így csupán a projektorba kell helyezni az adathordozót, és már nézhetjük is fotóinkat, videóinkat.

 

A projektor 40 x 33 inches képméretben tud dolgozni, amíg a négy darab AA akkumulátor bírja energiával. A kivetítő RCA-bemenettel is rendelkezik, így akár egy DVD-lejátszó, vagy konzol is ráköthető. A DrinkStuff.com webáruház 100 fontért árulja (31 000 forint) a készüléket. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.