Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó iPhone jön márciusban

|

A következő generációs iPhone SE az iPhone 8-ra épül, de az iPhone 11 processzorát kapja.

Hirdetés

Hirdetés

Hírek szerint az év első iPhone modellje márciusban érkezik: a kiszivárogtatók által iPhone 9-nek nevezett mobil voltaképpen egy második generációs iPhone SE. A Bloomberg úgy értesült, hogy az Apple már leszerződött a szállítókkal és bérgyártóval, a gyártás februárban kezdődik, a készülék ára 399 dollártól indul.

Az újgenerációs iPhone SE az iPhone 8-on alapszik, 4,7 hüvelykes OLED kijelzővel, integrált Touch ID-vel ellátott home gombbal és egyetlen hátoldali kamerával érkezik. Ugyanakkor az iPhone 11-ben megtalálható A13-as processzort kapja meg, de egyéb extra funkciói nem lesznek, hogy az árat a lehető lagalacsonyabban tudják tartani.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.