Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó, Wi-Fi-s akciókamera a GoPrótól

|

Vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget kínál az új belépő szintű videofelvevő.

Hirdetés

Kétszáz dolláros áron dobja piacra akciókamera termékvonalának legújabb, belépő színtű felvevőjét a GoPro: a Hero+ Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódási lehetőséggel egyaránt rendelkezik, 40 méterig vízálló, továbbá kompatibilis a gyártó rögzítési megoldásaival és kiegészítőivel. Hatvan képkocka/másodperces full HD videók és 8 megapixeles fényképek rögzítésére képes, valamint készíthetők vele time lapse videók és sorozatfotók. De ami a legfontosabb, a gyártó legolcsóbb akciókameráját is felszerelték Wi-Fi-vel, amely lehetővé teszi a GoPro mobil appjához való kapcsolódást, valamint és közösségi oldalakra publikálást megkönnyítő szerkesztő és megosztó eszközök használatát.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.