Hirdetés
. Hirdetés

Olcsóbb a mozizás az új YouTube Góval

|

Letölthetjük, és offline nézhetjük meg vele a videókat.

Hirdetés

A YouTube tavaly szeptemberben jelentette be fő mobilalkalmazásának új változatát, a YouTube Gót, amit a mobilforgalom kímélésre talált ki. A költséghatékony app a videók offline megtekintésére szolgál, és olyan felhasználóknak tervezték, akiknek hazájában drága a mobilforgalom, illetve bizonyos időszakokban nem járható út a streamelés.

A Google Play Store-jában most felrakták az app bétaváltozatát, amelynek telepítése után későbbi megtekintés céljából SD kártyára menthetjük a videókat.

A YouTube Go a videók letöltésénél két lehetőséget kínál, a gyengébb 144p, az erősebb 360p. HD-ben nem lehet letölteni, ami érhető, hisz az appot olyan régiók számára tervezték, ahol lassú az internet, és az eszközök nem bővelkednek a tárkapacitásban.

A videókat bluetoothon keresztül megoszhatjuk ismerőseinkkel. Maga az app helytakarékos, mindössze 8,5 megabájt, és  azt is szabályozhatjuk vele, hogy hány megabájtot használjon, amikor letöltjük vagy megnézzük a videókat.

Fontos hangsúlyozni, hogy a szoftver bétaváltozatú, így semmi garancia nincs a stabilitására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.