Hirdetés
. Hirdetés

Olcsósít az Apple

|

A cég profilt igazít, és a megfizethetőbb árú termékek felé fordul.

Hirdetés

Hirdetés

Köztudott, hogy az Apple nem kíméli a vásárlók pénztárcáját, és mind az iPhone, mint a MacBook termékvonalával a módosabb felhasználókat célozza meg.

Ez a stratégia idáig bejött az Apple-nek, a piac azonban változik. Az iPhone X eladásai például annyira elmaradtak a várakozásoktól, hogy a cég kénytelen volt jelentős mértékben visszafogni a gyártást, aminek nem csak ő, de beszállítói is kárát látják.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója.

2017 egyéb szempontból is kudarcos volt az Apple számára (elég csak a szoftverhibákra és sebezhetőségekre, valamint a nagy felháborodást kiváltó sebesség-visszafogó trükkre utalni), és mindez együtt irányváltásra kényszeríti a céget.

Az Apple komoly beruházásokat eszközöl annak érdekében, hogy megfizethetőbb árú eszközökkel lépjen ki a piacra, és ezek eredményét már 2018-ban is megtapasztalhatjuk.

A  prémium termékek mellett idén olcsóbb iPhone X változatok is várhatók, és megjelenik egy új MacBook Air, melynek ára jóval alacsonyabbnak ígérkezik a jelenlegi modellekénél.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.