Hirdetés
. Hirdetés

Olimpiai T-Home TV

|

Az olimpiára kigyúrt interaktív szolgáltatásokkal jelentkezik a T-Online T-Home TV-je. A pekingi szolgáltatások a T-Home előfizetőknek ingyenes.

Hirdetés

Szavazással, kvízjátékokkal, élő játékkal és rengeteg interaktív tartalommal készül a T-Online T-Home TV-je az augusztus 8-án kezdődő Pekingi Olimpiára. A szolgáltatások legérdekesebb menüpontja a Nézd újra. Kitalálói szerint ez azért érdekes, mert a legtöbb versenyszám élő közvetítése vagy munkaidőben, vagy éppenséggel éjjel kerül sor. Az adásokat a szolgáltató központilag rögzíti, így azok az előfizető otthonában bármikor lekérhetők és újra megnézhetők. Az előfizetőnek nem kell beállítania rendszerét, hogy az felvegye az adott adásokat, hanem ezt helyette megteszi a szolgáltató.

Aki élőben szeretné végigizgulni a sporteseményeket, az a Peking Interaktív menüpontban regisztrálva SMS-ben és e-mailben kérhet értesítést a közvetítések kezdetéről. Újdonságot jelent a Szavazás menüpont is, ahol megjelölhetjük, kinek drukkolunk, és a szavazás aktuális állásáról is pontos képet kaphatunk.

Megyeri Tibor, a T-Online marketingvezetőjének tájékoztatása szerint a T-Home TV előfizetőinek száma elérte a 16 ezret. A Peking Interaktív szolgáltatás bevezetésétől az előfizetők számának növekedését várják, ugyanakkor azt is el szeretnék érni, hogy a fogyasztók megértsék, mi is az igazi interaktív tévézés.

Schatz Péter, MTV Zrt. üzletfejlesztési igazgatója szerint fontos váltás előtt állunk: a digitális interaktív tévézésre való áttérés akkora jelentőségű mérföldkő, mint amilyen a fekete-fehér tévéről a színesre való átállás volt.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.