Hirdetés
. Hirdetés

On-line Acrobat közösség alakult

|

Elindult az Acrobat User Community weboldal, ahol - nevéhez hűen - tippeket, oktatóanyagokat és a termékmenedzserekkel készült exkluzív interjúkat olvashatnak az érdeklődők.

Hirdetés

Az Adobe az utóbbi hónapokban nagy erőkkel fejlesztette az Acrobat User Community weboldalt. A munkát végül siker koronázta: a közösségi portál megkezdhette működését, amely a felhasználókat földrajzi régiók szerint csoportosítja.

Jelenleg az oldal szerkesztőinek és más neves PDF szakértőknek a rövidebb cikkeit olvashatjuk, illetve az Adobe Acrobat 3D és a Reader 7.0.7 legújabb verziójával kapcsolatos információkat, az Acrobat és a Breeze termékmenedzsereivel készült interjúkat. A jövőben, emellett Adobe Acrobat tippek-trükkök, oktatóanyagok, felhasználói profilok és videó bemutatók is felkerülnek az oldalra, Lori DeFurio, a neves Acrobat szakértő pedig tippsorozatot fog indítani - neki kérdéseket is feltehetünk majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.