Hirdetés
. Hirdetés

Óriás LCD panel az LG.Philipstől

|

Az LG.Philips LCD vegyesvállalat bejelentette, hogy sikerült kifejleszteniük egy 100 hüvelykes LCD panelt.

Hirdetés

A vállalat szerint az ő megoldásuk jelenleg a legnagyobb a világon, s csak a plazma technológiával készülő kijelzők vetekedhetnek a méreteivel. A 100 hüvelykes, szélesvásznú LCD TV 2,2 x 1,2 méter nagyságú, 6,2 megapixeles felbontású, s akár 1,07 milliárd színű, valódi HD minőségű kép megjelenítésére képes.

A készülék emellett óriási, 3000:1 kontrasztaránnyal, 297%-os színvisszaadási tulajdonsággal, és 180°-os látószöggel is büszkélkedhet. Egyelőre nem tudtak kereskedelmi forgalomba kerülési időpontot, vagy árat közölni, de az biztos, hogy megjelenésekor nem sokan engedhetik majd meg maguknak a "mini" házi mozit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.